SZOLGÁLTATÁSOK

GUMICSERE

Szezonális gumicsere a XVII. kerületben!

Személygépjármű szezonális gumicseréjét vállaljuk. Bejelentkezés telefonon keresztül.

Időpont foglalás:

+3670/620-1311

1174 Budapest, Szabadság u. 9.

Hőszigetelés

Zárt áruszállító furgonok utólagos hőszigetelése romlandó áruk, élelmiszerek szállításához.

Az előírásoknak megfelelő belső szigetelés.
0 – +5 °C és – 20 °C hőmérsékletig hűthető belső raktér.
Raktérben válaszfalak és polcrendszerek beépítése.
A furgon padlója, a teljes raktérben megfelelő vastagságú rétegelt lemezzel, szigetelő anyaggal burkolva, könnyen tisztítható,kopásálló bevonattal.
Rakományrögzítők beszerelése.
Igény szerinti hűtőberendezés beszerelése.

Gépjármű hűtés-fűtés

Télen megfagy, nyáron pedig hőgutát kap az autóban? Az állófűtés, klíma beépítés, karbantartás és javítás szolgáltatás Önnek szól!

Webasto, Aurora típusú gépjármű klímák szakszerű beépítése, karbantartása, javítása, időszakos felülvizsgálata és ellenőrzése.

Vizes és levegős állófűtés kiépítése, javítása.

Klíma szolgáltatásaink:
Hűtőközeg rátöltés
Hőtőközeg lefejtés, feltöltés, vákuumolás, olajpótlás
Elpárologtató tisztítás, gombátlanítás
Nitrogénes nyomáspróba
Szállító szűrő csere
Pollenszűrő csere
Festés
Hibakeresés, javítás

Komfortos utazás a legnagyobb kánikulában is!
Napjainkban a gépjárművek legnagyobb részét már előre beszerelt klímaberendezéssel adják el. Hogy miért fontos ez? A nagy nyári forróságokban egy hűtetlen autóban az elviselhetetlenségig fokozódhat a hőség, és sajnos előfordul, hogy a leengedett ablakok sem hoznak enyhülést – ez különösen a nagyvárosok esetében jellemző, ahol csúcsforgalomban a közlekedési dugók mindennaposak, és esetenként hosszú ideig állhat a közlekedés.

A kánikula nem tesz jót a szervezetnek, különösen az idősebbek, a túlsúlyosak, és a szív- illetve érrendszeri megbetegedésekkel küzdők vannak veszélyben: csökken a vérnyomás, növekszik a pulzusszám, fennáll a kiszáradás kockázata, és természetesen csökken a koncentrációs képesség is.

Nyáron a hosszú autóbusz utak rémálommá válhatnak, ha a gépjárművet nem lehet hűteni, épp ezért érdemes gondoskodni a szakszerű autóbuszklíma beépítésről. Sok helyen lehet olvasni mostanában, hogy a klímaberendezés egészségtelen, allergiát és meghűlést okozhat, azonban ha megfelelően használjuk – vagyis nem visszük túlzásba, és figyelünk a kinti és benti hőmérséklet különbségére – nem kell ezektől tartanunk, és kizárólag nyerhetünk vele.

További információkért keressen minket megadott elérhetőségeinken, és válasszon minket az autóbuszklíma beépítésre, hiszen nálunk profi szakemberek várják Önt!

Szerviz

Gépjárműve nagy érték, különösen, ha munkeszköz is egyben. A Rákos Járműgyártó és Fémipari Kft. pedig tudja, hogy mekkora felelősséggel jár 1-1 új elem beépítése. Biztos felmerül Önben, hogy vajon tényleg tökéletesen fognak működni az újonnan beépített elemek? Mi lehet erre megnyugatatóbb válasz mint egy garancia? A Rákos Járműgyártó és Fémipari Kft. vállalja az átalakított gépjárművek garanciális javítását, szakszerű karbantartását, a nálunk vásárolt alkatrészek beépítését és az előírt szervizelési munkák elvégzését. Egyedi ajánlatért kattintson!

Felújítás

Korábban vásárolt kisbuszok szakszerű felújítása, korszerű kialakítása. Burkolatok cseréje, üléscsere, térközvilágítás kialakítása. Megfelelő állapotfelmérést követően egyedi ajánlat összeállításával igényeinek megfelelően alakítjuk ki gépjárművét. A lehetőségekről részletesebben az Autóbusz átalakítás és értékesítés menüben olvashat.